Jag har precis ätit middag. Idag blev det fisk, pangasiusfilé. En mycket god fisk, efter att ha läst ett 50-tal olika recept bestämde jag mig för att mixa lite och ta det jag har i kylen. Fisken blev jättegod! Ugnsbakad fisk, och konsistensen blev helt perfekt. Det var som den smälte i munnen. Så här kommer receptet!
Ugnsbakad pangasiusfilé med fetaost och chili
Till det hade jag en sås, baserad på gräddfil som är kall.
Jag hade tänkt slå två flugor i en smäll och tänkte att det kanske underlättade för mig imorgon. (För så kul är det inte att komma hem, laga middag, äta, kolla lite på tv och sedan sova. Så nu ska jag avsluta min köttfärslåda med potatismos, blir den god får den en plats här också.
Ugnsbakad pangasiusfilé med fetaost och chili
- pangasiusfilé
- olivolja
- lime
- chilikrydda
- vitlök
- salt
- peppar
- färska tomater
- fetaost
- smör
Till det hade jag en sås, baserad på gräddfil som är kall.
Såhär ser den ut direkt efter ugnen |
- gräddfil
- thai chilisås
- chilikrydda
- fetaost
ser smarrigt ut =)
SvaraRadera